Loading...
Online werkplekken van Werkplek Standby. Werk overal veilig in de Cloud2018-12-04T17:57:30+00:00

Online werkplekken van Werkplek Standby:

Veiligheid, vrijheid en flexibiliteit
Met online werkplekken doet u uw medewerkers én uzelf een groot plezier. Het geeft onafhankelijk van plaats, tijd of apparaat toegang tot de werkomgeving. Op een makkelijke, efficiënte en veilige wijze:

Al uw programma’s direct bij de hand
Werkplek Standby verschaft u – overal ter wereld – direct toegang tot programma’s zoals Microsoft Excel, Word, Powerpoint en Outlook. Met een druk op de knop kunnen tevens meerdere applicaties worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een administratie- of boekhoudpakket of specifieke programma’s waar uw bedrijf mee werkt. Werkplek Standby werkt veilig met een versleutelde verbinding en van uw gegevens wordt altijd een back-up gemaakt. Zo toont u ook aan dat u in overeenstemming met de wet Algemene verordening gegevensbescherming werkt.

Bespaar op aanschaf en beheer
Gaat u over op werkplekken in de Cloud, dan zijn zorgen over infrastructuur, nieuwe softwareversies, performance of de beschikbaarheid van uw werkomgeving verleden tijd. Omdat het apparaat waarmee u inlogt op Werkplek Standby enkel het ‘beeldsignaal’ verwerkt, zijn de systeemeisen laag. Onze server doet het zware werk voor u. Vanzelfsprekend kunt u ook voor advies en levering omtrent de systemen waarmee u inlogt, bij ons terecht.

Toegang vanaf pc, tablet en telefoon
Werkplek Standby is bruikbaar op vele devices. U kunt er eenvoudig gebruik van maken via bijvoorbeeld uw iPhone, of iPad. Ook de meest eenvoudige computer biedt een soepele gebruikservaring wanneer deze beschikt over een internetverbinding, monitor, toetsenbord en muis. U hoeft niet over het Windows besturingssysteem of bijbehorende licenties te beschikken:  LinUx, MacOS, iOs en Android volstaan net zo goed!

Laat u informeren over de mogelijkheden:

Werkplek Standby uitproberen?

Wij maken kosteloos een demo-omgeving voor u aan. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee over de meest geschikte  Werkplek Standby oplossing voor uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op