Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de vragen die ons pad het meest kruisen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je Werkplek Standby simpelweg eens testen? Bel ons dan op 055-577 28 90.

Heb ik nog systeembeheer nodig als ik overstap op Werkplek Standby?

Nee, intern of extern systeembeheer is niet langer nodig. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw besturingssysteem draait als een tierelier. Van dagelijkse backups tot het updaten van programma’s, van antivirus en antimalware software tot het beveiligen van de verbindingen van je werkplek(ken) – wij zorgen ervoor dat je online werkplek probleemloos werkt!

Kan ik met mijn eigen programma's en applicaties blijven werken?
De meeste programma’s zijn geschikt te maken voor jouw online werkplek, zodat deze overal en altijd toegankelijk zijn. Geef simpelweg aan ons door met welke programma’s je werkt, en wij gaan voor je na of deze geschikt zijn voor Werkplek Standby.
Is mijn pc/laptop geschikt voor Werkplek Standby?

De grote kracht van werken via Werkplek Standby is dat het werkt met de eenvoudigste pc of laptop. De eenvoudigste pc of laptop volstaat om overal door te kunnen werken. Je hebt zelfs op een tablet of telefoon de mogelijkheid jouw online werkplek te benaderen. En ook met een Mac maak je zonder enig probleem verbinding.

Werkt Werkplek Standby ook met mijn Apple/Mac?
Jazeker! Hiermee maak je zonder enig probleem verbinding met je online werkplek. Ook je iPad is geschikt.
‘Werken in de cloud’… is dat eigenlijk wel veilig?
Wij nemen doorlopend maatregelen om jouw gegevens én de verbinding veilig te houden. O.a. door middel van gegevensversleuteling in ons Apeldoornse datacentrum en een extra beveiligde login op jouw werkplek. Zo zorgen wij ervoor dat alléén jij bij jouw data kunt. Wij informeren je graag over de details.
Mijn bedrijf groeit of mijn werknemersaantal neemt juist af. Wat nu?
Één telefoontje naar ons is genoeg om je wijzigingen door te laten voeren. Dit doen wij razendsnel, zodat een nieuwe medewerker binnen enkele minuten aan de slag kan met zijn of haar volledig ingerichte nieuwe werkplek! Ook is het zo eenvoudig om bijvoorbeeld stagiairs professioneel online te laten werken gedurende de beperkte tijd die zij aanwezig zijn.
Ik heb alleen een e-mail oplossing nodig. Kan dat ook?
Jazeker! Wij bieden je hierbij verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld via Outlook toegang krijgen tot je mail op zowel PC, telefoon als tablet, waarbij jij en je medewerkers ook altijd bij agenda’s, contactpersonen en taken kunnen. Neem eens contact met ons op voor het pakket dat bij jou past!

Jouw zakelijke IT
goed voor elkaar?

 

We laten graag onze klanten spreken

Ervaring van Daphne de Zuur Stichting IZZ

Na een migratie welke probleemloos is verlopen en de medewerkers geen hinder van hebben ondervonden werken we nu al meerdere maanden tot volle tevredenheid met Werkplek Standby.

Boers Makelaars
Douwes en Partners
Stichting IZZ
Schadenet
Lucky Light
Mulder aannemersbedrijf
Speck Pompen
Makelaarskantoor Bouwman
Bultman Autoverhuur
Bureau Stoer