Selecteer een pagina

Speck Pompen

Van Dam ICT regelt al vanaf 2007 mijn zakelijke ICT. Nog nooit heb ik getwijfeld om over te stappen. Ik had destijds mijn eigen onderneming en ben zodra het kon overgestapt op Werkplek Standby. Het is ideaal voor mij: je sluit op kantoor je computer af en rijdt voor de files naar huis. Thuis start je je computer weer op en je typt verder waar je gebleven was.

Nog een groot voordeel is dat je altijd de nieuwste versies van de programma’s tot jouw beschikking hebt. Daarbij draaien ook eigen programma’s prima binnen Werkplek Standby. Tegenwoordig werken we bij Speck Pompen met 16 gebruikers met Werkplek Standby. Natuurlijk gaat er best eens iets mis, maar er wordt naar je geluisterd en er wordt iets mee gedaan. Je probleem wordt opgelost en nog fijner is dat er wordt gecommuniceerd.

Dit zijn de verdiensten van Paul van Dam. Paul weet wat een ondernemer belangrijk vindt en dat de ICT bij een bedrijf gewoon moet werken. Wat mij altijd is bijgebleven: ik was tien jaar geleden op een netwerkavond en Paul stelde zichzelf voor: “Ik ben Paul van Dam, ik heb een ICT bedrijf en een koe.” Elke aanwezige heeft hem die avond aangesproken.

Jouw zakelijke IT
goed voor elkaar?

 

We laten graag onze klanten spreken

Ervaring van Daphne de Zuur Stichting IZZ

Na een migratie welke probleemloos is verlopen en de medewerkers geen hinder van hebben ondervonden werken we nu al meerdere maanden tot volle tevredenheid met Werkplek Standby.

Boers Makelaars
Douwes en Partners
Stichting IZZ
Schadenet
Lucky Light
Mulder aannemersbedrijf
Speck Pompen
Makelaarskantoor Bouwman
Bultman Autoverhuur
Bureau Stoer