Selecteer een pagina

Lucky Light

Vijf jaar geleden hebben wij onze derde server door Computel laten plaatsen. Gekscherend werd toen al door Paul (van Computel, red.) gemeld dat dit de laatste zou zijn, omdat we tegen de tijd dat deze server vervangen moest worden, we in de Cloud zouden kunnen werken. En zo is het ook gegaan.

Omdat wij te horen kregen dat al onze applicaties zonder problemen konden werken binnen Werkplek Standby, zijn we in gesprek gegaan over deze oplossing. De optelsom van voordelen maakte de keuze eenvoudig: we hebben geen omkijken meer naar de aanschaf van licenties, er is geen systeembeheer meer benodigd en we loggen vanaf elke willekeurige locatie in op onze eigen werkplek. Ook niet onbelangrijk: de besparingen op elektriciteit door het achterwege kunnen laten van server en noodstroomvoorziening zijn aanzienlijk.

Na oplevering bleek dat één van onze softwarepakketten extra serverkracht nodig had; hier zijn wij snel en kordaat in voorzien. De waarde van de schaalbaarheid die samengaat met werken in de Cloud werd toen maar al te duidelijk. De zorg over onze IT is nu simpelweg in goede handen.

Jouw zakelijke IT
goed voor elkaar?

 

We laten graag onze klanten spreken

Ervaring van Daphne de Zuur Stichting IZZ

Na een migratie welke probleemloos is verlopen en de medewerkers geen hinder van hebben ondervonden werken we nu al meerdere maanden tot volle tevredenheid met Werkplek Standby.

Boers Makelaars
Douwes en Partners
Stichting IZZ
Schadenet
Lucky Light
Mulder aannemersbedrijf
Speck Pompen
Makelaarskantoor Bouwman
Bultman Autoverhuur
Bureau Stoer