Selecteer een pagina

We laten graag onze klanten spreken

Stichting IZZ, Daphne de Zuur

Na een migratie welke probleemloos is verlopen en de medewerkers geen hinder van hebben ondervonden werken we nu al meerdere maanden tot volle tevredenheid met Werkplek Standby.

Stichting IZZ

Speck Pompen, Debby Elfrink

Van Dam ICT regelt al vanaf 2007 mijn zakelijke ICT. Nog nooit heb ik getwijfeld om over te stappen. Ik had destijds mijn eigen onderneming en ben zodra het kon overgestapt op Werkplek Standby. Het is ideaal voor mij: je sluit op kantoor je computer af en rijdt voor de files naar huis.

Stichting IZZ

Lucky Light, Remon van Lohuizen
Vijf jaar geleden hebben wij onze derde server door Computel laten plaatsen. Gekscherend werd toen al door Paul (van Computel, red.) gemeld dat dit de laatste zou zijn, omdat we tegen de tijd dat deze server vervangen moest worden, we in de Cloud zouden kunnen werken. En zo is het ook gegaan.

Lucky Light

Avio Advocaten, Maureen Rooding

Wat te doen wanneer je bericht krijgt dat de ondersteuning van Windows 7 – het besturingssysteem dat iedere medewerker bij Avio advocaten dagelijks gebruikt – door Microsoft wordt beëindigd? In ons geval was het simpelweg luisteren naar boodschapper Paul, die gelijk met een oplossing kwam.

Stichting IZZ

Akkolade, Anne Jans

Al snel na de oprichting van Akkolade zijn wij overgegaan op werken in de Cloud. Onze filosofie hierbij is dat je moet doen waar je goed in bent, en je focus moet houden op de kerntaken van de onderneming. Onze Cloud-diensten namen wij in beginsel af bij een partij in het westen van het land.

Stichting IZZ

Jouw zakelijke IT
goed voor elkaar?

 

Boers Makelaars
Douwes en Partners
Stichting IZZ
Schadenet
Lucky Light
Mulder aannemersbedrijf
Speck Pompen
Makelaarskantoor Bouwman
Bultman Autoverhuur
Bureau Stoer