Selecteer een pagina

Akkolade

Al snel na de oprichting van Akkolade zijn wij overgegaan op werken in de Cloud. Onze filosofie hierbij is dat je moet doen waar je goed in bent, en je focus moet houden op de kerntaken van de onderneming. Onze Cloud-diensten namen wij in beginsel af bij een partij in het westen van het land.

Met Paul van Dam maakten wij kennis door de ict-netwerken die hij aanlegde. Toen hij aangaf ook ‘online werkplekken’ te kunnen bieden, zijn wij al snel overgestapt op Werkplek Standby. Niet alleen was het prettig dat Paul in de buurt zat om even voor een printer of pc langs te kunnen komen; ook maakte hij duidelijk hoe belangrijk een prettige samenwerking met de klanten voor hem is.

Wat mede beslissend was bij onze keuze, is dat Paul aangaf niet voor ieder ‘wissewasje’ een factuur te sturen. En daar heeft hij zich aan gehouden. Daarbij is het serviceniveau dat met Werkplek Standby wordt geboden hoog. Wanneer medewerkers een ict-vraagstuk hebben, is het “bel gewoon Van Dam en het wordt opgelost”. De helpdesk is behulpzaam en slagvaardig. Er wordt met je meegedacht en er worden aanwijzingen gegeven over hoe het beter of sneller kan.

Het uitbesteden van ict middels Werkplek Standby betekent daarbij vooral flexibiliteit: in onze snel groeiende HR netwerkorganisatie is het moeiteloos kunnen toevoegen van werkplekken een groot voordeel. We hebben geen zorgen over beveiliging en de AVG en we werken precies zoals op een ‘normale’ pc. Je pakt het met werken in de Cloud gewoon een stuk breder aan dan via de oplossingen van Google en Microsoft Office. Onze medewerkers geven we dan ook mee standaard via Werkplek Standby te werken, want dit is veilig en up-to-date.

Daarnaast werd het gemak van Werkplek Standby ons eens te meer duidelijk toen vanuit Cuba, New York en diverse locaties in Azië werd gewerkt. Overal werd ingelogd, en het werkt gewoon. Niet dat het altijd wenselijk is, maar de mogelijkheid is er zo ook om in de vakantie feilloos door te kunnen werken.

Het werken met Paul en Werkplek Standby ervaren wij als echt partnership. ICT kost nou eenmaal geld, maar het is daarbij wel fijn dat je het gevoel hebt dat er met je wordt samengewerkt: dat de kosten binnen het reële worden gehouden, en vooral dat de klantrelatie centraal staat.

Jouw zakelijke IT
goed voor elkaar?

 

We laten graag onze klanten spreken

Ervaring van Daphne de Zuur Stichting IZZ

Na een migratie welke probleemloos is verlopen en de medewerkers geen hinder van hebben ondervonden werken we nu al meerdere maanden tot volle tevredenheid met Werkplek Standby.

Boers Makelaars
Douwes en Partners
Stichting IZZ
Schadenet
Lucky Light
Mulder aannemersbedrijf
Speck Pompen
Makelaarskantoor Bouwman
Bultman Autoverhuur
Bureau Stoer